Havearkitekter | Louise Røhr Hønnicke
havearkitektLouiseHonnicke

Louise Røhr Hønnicke

Have- og landskabsarkitekt

Lejrvej 4A, 3500 Værløse

60 61 10 11

louise@lobelandskab.dk

www.lobelandskab.dk

Priser

Timepris kr. 975 kr  ex moms

Samlet pris aftales, inden jeg går i gang.

Arbejdsområder

Skitsering og projektering af  haver og grønne områder for både private, institutioner og firmaer.

Baggrund

Louise er uddannet landskabsarkitekt ved Københavns Universitet i 2010, herunder en del af uddannelsen ved Kunstakademiets Arkitektskole, afdeling 1 v. Steen Høyer.

Siden har hun arbejdet som landskabsarkitekt på flere anerkendte landskabs- og arkitekttegnestuer: SLA, Arkitema og Entasis.

Efteruddannelse indenfor projektering: anvendelse af BIPS i projekteringen (Arkitektforeningen) samt Brolægning for tilsynsførende (Dansk Byggeri).

Se mere om Louises professionelle baggrund her: LinkedIn.

LinkedIn

Havearkitekter | Louise Røhr Hønnicke

Professionelt havedesign og projektering

Lobe Landskab ApS er en landskabstegnestue, som tilbyder rådgivning indenfor landskabsarkitekt faget. Dette spænder procesmæssigt fra idegenerering, skitsering og projektering af parker, by- og haverum. Skalamæssigt spænder arbejdet som fra by- og landskabsplanlægning til produktudvikling af byrumsinventar og udførelse af grafiske opgaver.

Louise arbejder med en metodisk analyserende tilgang til stedet, og værdsætter og arbejder strategisk med disse stedbundne kvaliteter. Forestillingen er, at ethvert sted er særligt, og har sin egen særegne historie og stedbundne kvaliteter potentialer for udvikling.

Louise har bred erfaring indenfor faget, herunder konceptudvikling, analyse, design, projektering og tilsyn ved udførelse. Med sin alsidige erfaring kan hun håndtere projekterne fra idé til anlægsfase og herved skabe en værdifuld kontinuitet helt fra projektets overordnede principper ned i grundigt bearbejdede detaljer. Med et indgående plantekendskab får beplantningen altid særlig opmærksomhed i projekterne, som får en indbygget, grøn robusthed.

Havedesign

havearkitektur Louise

Læs mere på min hjemmeside

Landskabsarkitekt MDL Louise Røhr Hønnicke – lobelandskab.dk