Havearkitekter | Julie Lindskov

Julie Lindskov

Landskabsarkitekt, cand. hort. arch.

Daugløkke Ege 33, 3050 Humlebæk

71 94 32 78

mail@lindskovstudio.dk

www.lindskovstudio.dk

Priser

Jeg tager 875 kr. inkl. moms i timen. Samlet pris aftales på forhånd.

Arbejdsområder

Min rådgivning omfatter havebesøg, haveskitser og haveplaner. Derudover kan jeg hjælpe med udbudsmateriale og indhentning af tilbud på anlæg af haven, samt fører tilsyn i anlægsfasen.

Baggrund

Jeg, Julie Lindskov stifter af Lindskov Studio, er uddannet fra Københavns Universitet som Landskabsarkitekt cand.hort.arch. i 2013 og har efterfølgende arbejdet på flere private tegnestuer, såsom Cobe Architects og ADEPT Architects. Her har jeg oparbejdet en bred vifte af kompetencer indenfor landskabsarkitektfaget. Jeg har arbejdet med alt lige fra brugerinddragelse og skitseforslag til projektering, udbudsmateriale og tilsyn i anlægsfasen.

Jeg har en drøm om at skabe leverum, hvor livsglæden kan vokse og gro i dig, og samtidig gøre vores klode lidt grønnere, til glæde for dig og mig og vores børn og kommende generationer. Et glædesfyldt og grønnere liv.

LinkedIn

Instagram

Facebook

Havearkitekter | Julie Lindskov

Grønne leverum

Min passion er at skabe leverum, hvor du kan finde energi, glæde, ro og nærvær og hvor vi sammen kan skabe en bedre verden.

Leverum, hvor både æstetik, funktionalitet og klima er indtænkt.

Leverum som bliver brugt, nydt og gør en forskel hele året rundt – også om vinteren, når mørket trænger sig på.

Et leverum skal forstås, som rummet mellem husene, såsom et byrum, en have, en skolegård, en park etc. Leverum kan både give livsglæde og samtidig være æstetiske, funktionelle og klimavenlige. Et leverum som gør godt for krop og sjæl samt giver sit til en grønnere klode.

Alle opgaver er unikke og bliver udført med omhu og i høj kvalitet.

Min rådgivning, indenfor private haver, indebærer havebesøg, haveskitser og haveplaner. Derudover kan jeg hjælpe med udbudsmateriale og indhentning af tilbud på anlæg af haven.

Uanset hvilken rådgivning du vælger, vil du opleve at få mere struktur og overblik over din have og ikke mindst en masse inspiration så du kan få skabt den have, du drømmer om, med plads til glæde, ro og nærvær. Jeg kan både hjælpe ved nyetablerede haver og haver, som har eksisteret i årtier.

Ved alle tre ydelser besøger jeg dig i din have, hvor vi taler om dine drømme og ønsker.

Læs mere om Lindskov Studio og min rådgivning på www.lindskovstudio.dk.

Haveplaner

Læs mere på min hjemmeside

Læs mere på Lindskov Studio / www.lindskovstudio.dk

Copy link
Powered by Social Snap