Havearkitekter | Nadia Dyrhoff
Profilfoto af havearkitekt Nadia Dyrhoff

Nadia Dyrhoff

Havearkitekt

Skuderløsevej 9A, 4690 Haslev

2624 7696

kontakt@dyrhoffhavedesign.dk

www.dyrhoffhavedesign.dk

Priser

Inspirationsbesøg  op til 2 timer kr. 2.500 kr. Haveskitse fra kr. 6.000: – hertil kommer indledende inspirationsbesøg. Haveplan fra kr. 10.000: – hertil kommer indledende inspirationsbesøg. Planteplan fra kr. 1.500. Kørsel 3 kr. pr kørt km fra Postnummer 4690. Alle priser er inkl. moms. Læs mere på min hjemmeside.

Arbejds-områder

Private haver – Havebesøg, haveskitser og haverplaner. Fra små gårdhaver til større haver.

Også Plantesalg 

Baggrund

  • Uddannet Anlægsgartner   2006
  • Kurser i havedesign i både Danmark og udlandet

Se nærmere på www.dyrhoffhavedesign.dk

Instagram

Havearkitekter | Nadia Dyrhoff

Haver til alle haveejere

Jeg laver både inspirationsbesøg og haveskitser der giver en overordnet ide om, hvordan haven eller udvalgte dele af haven kommer til at se ud. Desuden laver jeg også  egentlige målfaste haveplaner med fuld planteliste, hvis du har brug for hjælp til alle detaljerne.

Uanset hvad du har brug for, sørger jeg for at der bliver taget udgangspunkt i dine ønsker og behov. Hvad ønsker du at bruge din have til? Og hvor meget eller lidt ønsker du at lave i haven. Der findes haver til alle, uanset hvilken stil og ambitionsniveau du har. 

Som uddannet anlægsgartner har jeg en praktisk tilgang til mit design og kan også levere planter og stå for plantearbejdet.

 


.

“Nadia var først ude på et inspirationsbesøg og dernæst tegnede et delområde for mig. Hele vejen igennem har Nadia været super lyttende og så hurtigt min stil (den jeg i virkeligheden havde og ikke den jeg troede jeg havde). Nadia er min 3. havearkitekt – og klart den bedste af de 3! Løsningerne var en god kombination af praktiske, realistiske og flotte og med samtidig respekt for udgangspunktet. Jeg kan kun anbefale Nadia og er på bagkant ærgelig over ikke at have opdaget hende ‘fra starten.”

Louise

Allerød

Galleri

Collage af havearkitekt Nadia Dyrhoff

Læs mere på min hjemmeside

Havearkitekt Nadia Dyrhoff  www.dyrhoffhavedesign.dk