Havearkitekter | Emmelie Kitchell Gaub

Emmelie Kitchell Gaub

Landskabsarkitekt, cand. hort. arch.

Oehlenschlægersgade 75, 1663 København V.

50 50 32 92

hello@emmeliekitchell.com

Priser

Pakke 1 | Havebesøg + haveskitse tegnet på stedet: 2.900 kr.

Pakke 2 | Detaljeret designforslag: 5.900 kr.
(Havebesøg, detaljeret haveplan, overordnet planteforslag og idékatalog).

Pakke 3 | Haveplan med plantedesign: 8.900 kr.
(Havebesøg, detaljeret haveplan, planteplan, planteliste og idékatalog).

Pakke 4 | Målsat situationsplan med plantedesign og materialeliste: 950 kr/time.
(Målsat situationsplan, planteplan og planteliste, materialeliste med mængder og projektkatalog).

Alle priser er inkl. moms. Der tillægges kørselstakster fra min adresse jf. statens takster.

Læs mere om kurser og foredrag på min hjemmeside.

Arbejdsområder

Min rådgivning omfatter havebesøg, haveskitser og haveplaner. Jeg arbejder både med private haver, gårdhaver i byen og grønne områder ved erhverv og institutioner..

Baggrund

Uddannet landskabsarkitekt (cand.hort.arch) på Københavns Universitet i 2017. Siden har Emmelie arbejdet på flere etablerede tegnestuer, hvor hun både har beskæftiget sig med konkurrenceforslag, design og udførselsprojekter inden for landskabsarkitekturen.

Tidligere ansættelser:
Danielsen Urban Landscape, Opland Landskab, LEKOLAR, STED By & Landskab, Aarstiderne Arkitekter og Rambøll.

Pinterest

Instagram

Facebook

Havearkitekter | Emmelie Kitchell Gaub

Mangler din have sammenhæng og er det uoverskueligt at vælge planter?

Så tag fat i mig!

Jeg hjælper dig med at samle dine idéer og drømme til en overskuelig haveplan, hvor funktioner, det gode liv og skønhed går hånd i hånd ? Er du i tvivl om hvordan du får en have som giver noget hele året, uden at stå med en opgave der går hen over hovedet på dig? Så lad mig hjælpe dig med at overskueliggøre projektet med et udførligt have- og plantedesign.

I mine hoveddesign prioriterer jeg at inkorporere dine visioner og ønsker i ledtog med faglig vejledning og viden. Derudover kan du regne med at disse parametre altid vil være til stede i mine designs:

1. Haven skal være smuk og nem at passe.
2. Indtænkning af genbrug og biodiversitet er både godt for dit budget og vores miljø.
3. Haven skal være et frirum, ikke en uoverskuelig opgave.

Du kan vælge imellem 4 pakkeløsninger. Er du i tvivl, kan du altid starte med pakke 1 og aftale yderligere under besøget, hvis der er behov for det. Ring eller kontakt mig via email, hvis du har spørgsmål. Det er helt uforpligtende og sammen kan vi se, om vi er et match.

“Vi har ikke selv erfaring med havearbejde og kontaktede derfor Emmelie for at få hjælp til vores projekt. Emmelie kom på besøg, og vi fik en god snak om, hvad vores ønsker og tanker var. Emmelie kom herefter med sine spændende og kreative forslag, hvor der var tænkt både biodiversitet og mulighed for brug af genbrugsmaterialer ind i det kommende projekt. Der var også taget højde for, at haven skal være nem at passe. Efterfølgende har vi modtaget en udførlig haveskitse, forslag til materialevalg og en planteplan. Emmelie har igennem forløbet været utrolig fleksibel og rigtig god til at følge op på ting. For os har det været den helt rigtige beslutning at benytte os af muligheden for rådgivning, og vi kan på det varmeste anbefale Emmelie.”
Ella og Per, Nysted

Haveplaner

Emmelie Planteplan
Plan for sommerhusgrund

“Vi kontaktede Emmelie da vi havde brug for hjælp i forbindelse med planlægningen af vores sommerhushave. Fra starten af projektet var vi usikre på skyggeforhold, og valg af træer til fældning, samt placeringen af diverse elementer, der var vigtige for os, så som udekøkken, bad og anneks. Emmelie formåede at forstå vores behov næsten før vi selv gjorde det, og hendes evne til at placere dem på en elegant måde var imponerende og udnyttede alle pletter optimalt. Hendes valg af planter og græsser var både smagfulde og harmoniske, og lige efter vores ønske – og de sikrer, at haven fremstår smuk og interessant året rundt. Hendes tegning og idékatalog har gjort det langt nemmere for os at navigere på planteskolen og implementere projektet i etaper. Vi vil uden tvivl fortsætte med at bruge Emmelies tegning som vores guide gennem alle faser af projektet og er dybt taknemmelige for at få et professionelt look på det. Kæmpe anbefalinger herfra – vi har fået et uundværligt overblik.”

- Lene, Thea & Jacob, Odsherred

Læs mere på min hjemmeside

HaveGro v. Emmelie Kitchell Gaub