Havearkitekt.dk

Havearkitekt. dk er en side, hvor du hurtigt kan finde en professionel havearkitekt samt lære mere om havedesign, haveplaner og indretning af haven. Her kan du få konkrete tips til haveindretning og se eksempler på haver, der er blevet renoveret. 

Vores mission er at sprede haveglæde og hjælpe med at skabe flere smukke og dejlige haver i Danmark. Ikke haver der blot er “pæne”, men haver hvor du og din famile trives og nyder haven uden dårlig samvittighed. Vi vil gerne inspirere dig til selv at skabe din egen drømmehave, men står også til rådighed, hvis du har brug for hjælp og sparring undervejs i processen.

 

Professionelle havearkitekter

Vi henviser til selvstændige faguddannede havearkitekte hvis primære arbejdsområde er private haver. Landskabsarkitekter (cand. hort./ arch.) med speciale i private haver, eller andre med anden solid havefaglig uddannelse og erfaring. Læs om havearkitektens baggrund under den enkeltes profil.

Kontakt Havearkitekt.dk

Hvis du har spørgsmål til os omkring brug af tekst og fotos, medlemsskab for havearkitekter, idéer til samarbejde eller andre spørgsmål, kan du kontakte os på mail@havearkitekt.dk eller udfylde formularen her ved siden af.

3 + 8 =