Kom med til Cph Garden2019

Vind entrébilletter til lørdag

Foto: Haveselskabet

Årets store havefest Cph Garden er i gang og der er masser af spændende haver, udstillere, foredrag og events for alle haveinteresserede. Bestemt et besøg værd. En gruppe af havearkitekter fra Havearkitekt.dk er med på udstillingen med deres egen showhave “Dansk Jungle” som torsdag vandt guldmedalje.

I den anledning trækker vi lod om 2 x 2 entrebilletter til udstillingen lørdag, hvor du bl.a. kan opleve Claus Dalby, Camilla Plum og Tv-værten Felix Smith der overtog et hus med en fantastisk have – og til han egen overraskelse pludselig var klar på at blive til havemand.

Kl. 12.30-14.30 er vores egen Frank Kirkegaard på Haveselskabets stand og laver haveskitser og svarer på spørgsmål om havens indretning og design.

Vinderne er fundet. Det blev Berit og Tina

Se hele programmet for lørdag her:

https://haveselskabet.dk/program-loerdag-22-juni-2019

Læs mere om Cph Garden her

https://haveselskabet.dk/alt-dette-kan-du-opleve-ved-cph-garden
Mette Rønne og Karen Dahl foran “Dansk Jungle” Indgang på eget ansvar!

Om Cph Garden

Cph Garden foregår i Harrestrup Ådal ved Marbækstien den 20.-23. juni. Billetter koster 200 kr., og 125 kr. for medlemmer af Haveselskabet. Alle fire dage kan du opleve de unikke showhaver, der designes særligt til Cph Garden samt et omfattende program med foredrag, debatter, workshops og udstillinger samt mange flotte stande med alt fra redskaber og drivhuse til krukker og frø.

Direktør Charlotte Garby og Bente Scavenius på besøg Dansk Jungle
<b>af <a href="https://www.havearkitekt.dk/project/frank-kirkegaard/" target="_blank">Frank Kirkegaard</a></b>

af Frank Kirkegaard

Havearkitekt

Gratis designguide

Tilmeld dig herunder og modtag vores gratis nyhedsbreve med tips om design og indretning af haven. Modtag samtidig vores lille designguide som velkomstgave.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap