Hokus-Krokus i haven

Skab dit eget paradis – med professionel support hele vejen!

Havearkitekt AnneMarie Sørensen tilbyder praktisk hjælp med anlæg af haven. På den måde sparer I en masse penge en masse penge i forhold til, hvis en anlægsgartner skal lave det hele. Men du er samtidig med hele vejen og får det præcist som du vil have det. Der er mulighed for at lave ændringer i planerne undervejs og du får samtidig masser af tips og tricks, som du har stor glæde af, når du kaster dig over nye haveprojekter.

“Kombinationen af min overordnede vejledning med det praktiske er specielt velegnet til de haveejere, som er usikre mht. den praktiske udførelse af selve havearbejdet og gerne vil lære”, understreger Anne Marie. “Det kan f.eks. være anlæg af et staudebed. Det er også en god hjælp til haveejeren, som bare skal have det igangsættende skub for at kunne overskue renoveringen af en overgroet have. Et arbejd-sammen projekt kan i nogle tilfælde delvist erstatte udgiften til en have- og planteplan.”

Erik fra Andelshusene efter et stykke veludført arbejde.
<b>af <a href="https://www.havearkitekt.dk/project/frank-kirkegaard/" target="_blank">Frank Kirkegaard</a></b>

af Frank Kirkegaard

Havearkitekt

Gratis designguide

Tilmeld dig herunder og modtag vores gratis nyhedsbreve med tips om design og indretning af haven. Modtag samtidig vores lille designguide som velkomstgave.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap