Haveskitse tegnet på stedet

En haveskitse der tegnes på stedet er en hurtig og billig løsning. Havearkitekten kan ofte rykke ud med kort varsel, fordi det ikke forsinker de øvrige opgaver, der måtte ligge på tegnestuen.

En anden stor fordel med haveskitsen er, at du er med i hele processen, og der kan løbende udvikles idéer, mens haveskitsen bliver lavet. Det er også muligt at gå ud i haven og prøve at forestille sig det endelige resultat, inden det bliver tegnet op. F.eks. ved at lægge sten og haveslanger ud i græsset.

Ulempen er at der ikke er tid til at gå så meget i detaljer med plantevalg, belægninger etc, men det kan. løses ved at havearkitekten tegner skitsen op på tegnestuen, når haveejeren har haft tid til at tænke en ekstra gang over skitsen.

Prisen på en haveskitse ligger typisk mellem 3-5.000 kr.

 

Vær med til at tegne din have

Drømmer du om en smuk og funktionel have? Hos havearkitekt.dk kan du finde den rette havearkitekt til at skabe din drømmehave. Vi tilbyder skræddersyede haveplaner, der tager højde for dine ønsker og behov. Vores erfarne havearkitekter kan rykke ud med kort varsel og tegne en håndtegnet skitse direkte hos dig. Ved at være med i hele processen kan du løbende give input og se din drømmehave tage form. Selvom skitsen ikke går i detaljer med plantevalg og belægninger, kan du få yderligere udarbejdet en detaljeret planteplan på vores tegnestue. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte have.

Skitse tegnet ude hos haveejer i Virum. Der skitseres typisk forskellige forslag, der ender op med en håndtegnet skitse, hvor de vigtigste planter er skrevet på. Der kan evt. suppleres med plantelister til de forskellige bede, men der laves normalt ikke detaljerede planteplaner på stedet, da det er for tidskrævende

 

Forskellige skitser tegnet ude hos kunderne. Det er forskelligt hvor langt ned i detaljen man når. Det afhænger af hvor lang tid, der skal bruges på at afklare forskellige hensyn. Men selv en lidt grim skitse kan være en stor hjælp, fordii der ligger en god snak om havens muligheder, udtryk og hvilke del af haveplanen der først skal sættes i gang. Når haveejernes har været en del af det forløb, så er det ikke så vigtig med en pæn optegnet haveplan.

Om havearkitekt.dk

Havearkitekt. dk er en side, hvor du hurtigt kan finde en professionel havearkitekt samt lære mere om havedesign, haveplaner og indretning af haven. Her kan du få konkrete tips til haveindretning og se eksempler på haver, der er blevet renoveret. Mere info HER

Copyright © 2024 | havearkitekt.dk