Haveplaner på flere niveauer

Der er meget forskellig detaljeringsgrad på de forskellige haveplaner og derfor kan priserne også svinge meget.

Overvej hvilken detaljeringsgrad du har brug for. Er der blot tale om en disponering af haven med angivelse af enkelte karaktérplanter? Eller har du også brug for en planteplan med angivelse af hver enkelt plante? Du kan også få en belægningsplan med beskrivelse af belægning, underlag, hældning, afvanding og læggemønstre, og du kan få en fuld projektbeskrivelse til anlægsgartneren og samtidig få havearkitekten til at føre tilsyn med arbejdet, så alle detaljer kommer til at  spille.

Prisen på en haveplan ligger typisk mellem 7.000 – 25.000 kr. alt afhængig af detaljeringsgraden. Prisen kan også være væsenligt højere , hvis der skal laves projektbeskrivelse og føres tilsyn med projektet.

Alternativt kan du vælge en Haveskitse. Den koster typisk mellem 3.000.- 6.000 kr

 

Få en skræddersyet drømmehave

Drømmer du om en smuk have, derpasser netop til dine ønsker og behov? Få en professionel havearkitekt til at hjælpe dig med at tegne og skabe din drømmehave. Havearkitekten ser potentialet i din have og tilbyder havedesign, hvor plantevalg, rumindretning og belægninger går op i en højere enhed. Alt sammen pakket ind i en haveplan der viser vejen til din kommende have. Med havearkitektens ekspertise og kreativitet bliver dine havevisioner til virkelighed. Kom i gang med din haveforvandling allerede i dag!

En 3D haveplan giver en god rumfornemmelse og der kan laves en video, hvor du går rundt i haven. Videoen herover er fra et projekt, hvor Havearkitekt Jens Peter Jacobsen gennemgår en 3D haveplan for en kunde.

En Haveskitse der tegnes på stedet i samspil med haveejeren er et hurtigt og billigt alternativ til den mere gennemarbejdede haveplan. Skitse tegnet Havearkitekt Frank Kirkegaard