Project Description

Sanne Paludan
Sanne PaludanDiplom havearkitekt
Sanne PaludanGrønnegade 106950 RingkøbingMobil: 22 91 50 20
Private haver.Sansehaver og seniorhaver.Offentlige arealer.Boligforeninger og virksomheder.
Rådgivning og projektledelse:Kr. 500 pr time.Gratis kørsel indenfor Ringkøbing-Skjern Kommune.Fast pris på haver op til 1500 m2.Ring og få et godt tilbud på din landbohave.
Uddannet på The Faculty of the Anna Gresham Landscape Design School i 2014 som havedesigner samt flere års erfaring med rådgivning og planlægning af private haver.

Haveløsninger der passer til dig

Haven skal kunne gøre noget for dig. Den skal være et aktiv for dig, enten ved at give dig gode oplevelser, eller bare se godt ud og ikke råbe på pleje, når du endelig har tid til at være der. Det er et spørgsmål om at indrette den til dine behov.Måske har du købt hus og overtaget en have, der ikke virker for dig, eller du har bygget et nyt hus og står med bar jord, der er kørt i stykker af maskiner.Måske har du allerede en dejlig have, men er nået den alder, hvor der ikke er så mange kræfter mere, eller børnene er flyttet hjemmefra, så der ikke er brug for en stor græsplæne til fodbold.Det kan være du har brug for inspiration for selv at komme videre, eller du har brug for en fiks og færdig haveplan. Jeg bruger god tid på at afklare dette med dig, før der tegnes.Jeg er god til at designe haver og vælge planter, der kan tåle forholdene på den jyske vestkyst. Jeg leverer målfaste tegninger i et tegneprogram, og jeg måler selv mine kunders haver op, så du ikke behøver at bøvle med det eller købe en landmåler til opgaven.

  • Bedplan /delområde Afklaring, opmåling, bedplan. Kort vedligeholdelsesplan.Pris 2000 kr.
  • Konceptplan Afklaring af opgave, opmåling, målfast plan.Pris afhængig af havestørrelse, kr. 2.500 – 6.000. Over 1500 m2: Efter tilbud.
  • Hel haveplan Afklaring af opgave, opmåling, konceptplan, planteplan, belægningsplan samt vedligeholdelsesplan for alle plantetyper.Pris afhængig af havestørrelse, kr. 5.000 – 9.000. Over 1500 m2: Efter tilbud.

Fotos fra mine haver

Haveplaner

Klik her

Læs mere på min hjemmeside

Havearkitekt Sanne Paludan
Klik her

Del denne side! Vælg selv på hvilken platform