Project Description

Sjouke Segers
Randsigvej 101
6855 Outrup
Tlf: 23 43 18 48

Web: smjhavedesign.dk

Private haver

2 timers besøg  2.200 kroner + kørsel.
Kørsel faktureres med 375 kroner i timen.
Pris for planteplan: Fra 1.000 kroner.
Alle priser er inklusiv forberedelse, benzin og moms.
Født i Holland og er både blomsterbinder, havearkitekt og anlægsgartner med speciale i private haver. En uddannelse, der slet ikke findes i Danmark. I 2005 stiftede jeg mit eget firma SMJ Havedesign og jeg har samlet over 20 års erfaring i at arbejde med haver og planter. Et drømmejob, hvor jeg hjælper andre med at leve deres havedrøm ud.

Haveekspert fra blomsternes land

Jeg synes, at din have er en udvidelse af dit hjem. 

Det er et rum, et uderum, som kan bruges til mange formål, og det skal leve op til dine krav og passe med den livsstil, du fører. Dine formål og havedrømme kan være helt anderledes end din naboers!  

Måske elsker du golf, så kan din egen ’putting green’ i haven være med til, at du kan træne til at blive klubmesteren! Eller du elsker at lave din egne snapse, så skal vi planlægge det rigtige urtebed.  

”En have er lige som et skræddersyet jakkesæt, den skal passe sin ejer.” 

Jeg er opvokset i Holland, det kendte blomsterland, hvor jeg tog mine ’grønne’ uddannelser som havearkitekt, anlægsgartner og blomsterbinder. Efterhånden har jeg mere end 15 års erfaring i de danske haver og bruger mine uddannelser og blomsterlandets gener til at finde frem til den bedste haveløsning for dig. Hver have tages som en udfordring… 

Havebesøg, haveplan, planteplan, jeg tilbyder forskellige pakker og vil gerne sammen med dig skræddersy den rigtige løsning til din have. Du kan læse mere om mig og pakkeløsninger på min hjemmeside: www.smjhavedesign.dk 

Her kommer eksempler på haver jeg har tegnet

Besøg mig på Facebook

Klik her

Læs mere på min hjemmeside

Havearkitekt Sjouke Segers – smjhavedesign.dk
Klik her

Del denne side! Vælg selv på hvilken platform