Vi hjælper dig i mål med dine havedrømme

Du kan blive hjulpet på flere forskellige måder alt efter dine ønsker og behov.

anthony-wade-unsplash

Nogle haveejere er helt på bar bund i en ny have, mens andre har haft have i mange år, men har brug for friske øjne til at se den på en ny måde.

Nogle anlægger haven selv, mens andre får en anlægsgartner til at tage sig af det hele. For nogle skal haven bare være så nem som mulig.

Måske har du blot har brug for en havegennemgang, hvor havearkitekten ser på havens potentiale. Det kan også være rent praktiske spørgsmål om, hvordan man beskærer de eksisterende træer og buske, bringer mere liv i staudebedet eller skaber læ til terrassen.

Nogle havearkitekter laver en haveplan – en haveskitse – på stedet i tæt samspil med haveejerne. Det er en hurtig og billig løsning, hvor du kan gå i gang med haven med det samme. Det er også en løsning, hvor du kan følge havearkitektens idéer og I kan snakke om de forskellige forslags fordele og ulemper.

En haveplan er en mere gennemarbejdet løsning, som ofte indeholder en planteplan og belægningsplan. Den kan indbefatte koter, plantestørrelser og detailtegninger af støttemure, pergolaer etc. Den kan også visualiseres i 3D, så du nærmest flyver gennem din fremtidige have.

Havegennemgang

Havecoach  • Praktiske råd  •  Inspiration

Alt Tekst

Haveskitse

Hurtigt  • Billigt  •  Dialog

Haveplan

Detaljeret  • Plantelister  •  Belægninger

Stadig usikker på hvad du har brug for?
Kontakt en af havearkitekterne eller ring
2272 9591 for en opklarende snak.
Det koster ikke noget.

Du kan også blive ringet op
Klik på knappen til højre og skriv hvornår du gerne vil ringes op.

Om havearkitekt.dk

Havearkitekt. dk er en side, hvor du hurtigt kan finde en professionel havearkitekt samt lære mere om havedesign, haveplaner og indretning af haven. Her kan du få konkrete tips til haveindretning og se eksempler på haver, der er blevet renoveret. Mere info HER

Copyright © 2024 | havearkitekt.dk